Ideologinen hyökkäys perhettä vastaan

Kuva: freeimages.com

Jeffrey Younger on  seitsemän vuotiaan Jamesin isä, joka vastustaa pienen poikansa laittamista sukupuolenkorjaushoitoihin. Lapsen äiti, Anne Georgulas sensijaan haluaa jatkaa lapsensa sukupuolenvaihdosprosessissa eteenpäin, ja asiaa puitiin oikeudessa asti. Taistelu lapsen huoltajuudesta päättyi isän tappioon.  Oikeus nimittäin päätti Texasissa, Dallasissa 21.10.2019, että 7-vuotiaan pojan äti saa yksin päättää poikansa  sukupuolenvaihdoksesta. Äiti voi näin ollen jatkaa vapaasti Jamesin ”transitioimistaLunaksi ja, hänellä on täysi päätäntävalta murrosiän estävän lääkityksen, ja lopulta myös vastakkaisen sukupuolen hormonien antamisesta. Georgulas pyysi myös oikeudelta, että isä ei saisi kutsua lasta Jamesiksi eikä tuoda tämän ympärille ihmisiä, jotka eivät vahvistaisi lapsen identiteettiä tyttönä. Erikoista on se, että oikeuden dokumenteista tulee ilmi, että James kuitenkin pitää isän luona enemmän poikien vaatteisiin pukeutumisesta ja siitä, että häntä kutsutaan Jamesiksi.

Jeffrey Younger pitää äidin toimintaa poikansa kaltoinkohteluna, eikä haluaisi, että Jamesia altistettaisiin sukupuolen korjaushoidoille, joiden haittavaikutuksina voivat olla muunmuassa veritulpat, verenpaine, sappikivet, seksuaalinen haluttomuus ja hedelmättömyys.  LifeSiteNewsin uutisessa myös kerrotaan, että ”Younger on huolissaan äidin, Georgulasin pakottaessa poikansa elinikäiseen kärsimykseen. Transsukupuolisiksi identifioituvat kärsivät psykologisista ongelmista enemmän kuin muut väestöstä, heillä on lyhyempi elinajanodote, ja he todennäköisemmin tekevät itsemurhan -silloinkin kun heitä rohkaistaan hämmennyksessään. https://www.lifesitenews.com/news/breaking-jury-rules-against-dad-trying-to-save-his-7-year-old-from-gender-transition

Kuvittele isän tuskaa, kun hän joutuu katsomaan sivusta  lapsensa altistamista peruuttamattomille hoidoille* ja sitä, kun häntä yritetään estää kutsumasta rakasta poikaansa pojakseen.
(*täydennys: näin siis tulisi käymään tulevaisuudessa, jos äiti kuljettaa Jamesin koko sukupuolenkorjausprosessin läpi. Tällä hetkellä äiti Georgulas sosiaalistaa Jamesia oikeuden päätöksen turvin tytön identiteettiin, Lunaksi -vastoin isän tahtoa.)

Tämä tapaus tuo karulla tavalla esille sen, miten trans-ideologia johtaa lasten kaltoinkohteluun sekä vanhemman ja lapsen suhteen tärvelemiseen. On ehdottoman tärkeää ehkäistä vastaavien tapausten toteutuminen Suomessa. Translakia ei tule muuttaa siten, että sukupuolesta tulee ilmoitusasia, ja sitä ei myöskään pidä ulottaa lapsiin**. Muutoin alaikäisten kasvurauhan suojeleminen tulee hyvin vaikeaksi ja viranomaiset kokevat velvollisuudekseen mahdollistaa lapsille helppo pääsy sukupuolen ”korjausprosesseihin”.

Kirjoittaja Susanna Koivula
Aito avioliitto ry:n toiminnanjohtaja

Kuva ei liity tapaukseen. Kuvituskuva.