Aito avioliitto kansalaisaloitteen käsittely jatkui kansalaiskuulemisen jälkeen keskiviikkona 9.11

Aito avioliitto -aloitteen kansalaiskuuleminen pidettiin eduskunnan lakivaliokunnassa 27.10.2016 klo 10. Lakivaliokunnassa olivat kuultavina aloitteen vireille panijoina Jukka Rahkonen ja Pasi Turunen, sekä asiantuntijoina varatuomari Jyrki Anttinen sekä professori Tapio Puolimatka. Puolitoista tuntia kestäneen kuulemistilaisuuden voit halutessasi katsoa verkkotallenteesta eduskunnan nettisivuilta:

https://www.eduskunta.fi/_layouts/15/Arkena.Edk.SaliVideo/index.html#clip_id=7BFF7AC5&position=0&tab=ConferenceCurrent
Kansalaiskuulemisen yhteydessä lakivaliokunnalle jaetut kirjalliset lausunnot löytyvät tältä sivulta: https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/KokousPoytakirja/Sivut/LaVP_74+2016.aspx

Lakivaliokunta jatkoi eilen ke 9.11. Aito Avioliitto -aloitteen käsittelyä.  Sen jäsenet kuulivat ja kuulevat lisää asiantuntijoita ja sitten jälkeen he miettivät, kuinka asian kanssa jatketaan.

Ja mikäli et vielä ole yhdistyksen jäsen tai kannatusjäsen, niin nyt olisi oiva hetki liittyä.

Kun aito avioliitto-kansalaisaloitteen käsittely on parhaillaan meneillään lakivaliokunnassa, niin yhdistys kampanjoi mediassa, erityisesti sosiaalisessa mediassa. Myös EU-kansalaisaloitekampanja Äiti, Isä & lapset on edelleen käynnissä. Yhdistys mainosti ensimmäistä kertaa myös valtamediassa, Uudessa Suomessa, kyseistä EU-kansalaisaloitetta. Aktiivit tekevät maakuntamatkoja aloitteen tunnetuksi tekemiseksi ja nimien keräämiseksi. Suomi oli ensimmäisten maiden joukossa, jotka saivat vaaditun minimitavoitteen kerättyä. EU-kansalaisaloitteen menestymiseksi on tärkeää edelleen kerätä allekirjoituksia ja pitää asiaa esillä.

Aito avioliitto- yhdistys toimii laaja-alaisesti tavoitteenaan edistää naisen ja miehen välisen avioliiton asemaa yhteiskunnassa ja lainsäädännössä, turvaamaan lapsen oikeutta tuntea isänsä ja äitinsä sekä edistämään lasten terveen sukupuoli-identiteetin kehittymistä. Yhdistys antaa mm. lausuntoja avioliittoa ja lapsia koskeviin lainsäädäntöhankkeisiin, ottaa kantaa Opetushallituksen linjauksiin koskien koulujen sukupuoliopetusta ja informoi vanhempien oikeuksista koskien lapselleen annettavaa sukupuoliopetusta päivähoidossa.

Voitte liittyä yhdistyksemme jäseneksi tai kannatusjäseneksi oheisesta linkistä. Yhdistyksen verkkokaupassa on myös paljon erilaisia kannattajatuotteita, kannattaa tutustua. Tukesi on tärkeä!

https://holvi.com/shop/AitoAvioliitto/