Yhdistyksen uusi hallitus valittu kaudelle 2022-2023

Aito avioliitto ry piti vuosikokoksen 21.5.2022 ja sitä seuraavan hallituksen järjestäytymiskokouksen.

Yhdistyksen hallitukseen valittiin 8 hallituksen varsinaista jäsentä ja yksi varajäsenen.  Kaudelle 2022-2023 on valittu:

  • Puheenjohtaja ja rahastonhoitaja Arto Jääskeläinen.
  • Varapuheenjohtaja Veikka Mattila.
  • Sihteeri Kaija Lehtinen.
  • Lisäksi 5 varsinaista ja yksi varajäsen.

Menneen kauden aikana ehdimme olla esillä hyvin monilla paikkakunnilla koronarajoitusten lievennyttyä.Tuleva kesä on vilkasta toiminnan aikaa ja olemme mukana monissa suurissa tapahtumissa.

Yhdistyksemme etsii uusia yhteistoimintamahdollisuuksia ja toimintamuotoja arvomme jakavien  yritysten, yhteisöjen ja muiden toimijoiden kanssa.   Sananvapauden säilyminen Suomessa on myös kriittisen tärkeä arvo meille yhdistyksemme säännöissä määritettyjen perusasioiden lisäksi.

Yhdistyksen tuottamia radio-ohjelmia voi kuunnella Radio Patmoksen kautta sekä menneitä jaksoja  arkistosta reksiteröitymällä ensin.

Voit tukea työtämme usealla tavalla.  Yksityisille ihmisille helppo tie on antaa taloudellista tukea lahjoitusverkkokauppamme kautta:

https://finance.aitoavioliitto.fi

Lahjoitusverkkokaupassa voi tehdä välittömiä lahjoituksia verkkopankki- tai luottokorttimaksuina. Lahjoitukset erillinä pankkisiirtoina pankissa toimivat tämän rinnalla vanhaan tapaan ja toistuvat lahjoitukset kannattaa asettaa omassa verkkopankissa. Yhdistys hyväksyy myös testamentit.

Jäsenmaksujen maksamisen ja kannatustuotteidemme ostamisen voi tehdä normaalissa verkkokaupassamme:

https://webshop.aitoavioliitto.fi/?product=jasenmaksut

Yhdistyksemme mainostuotteilla voit antaa näkyvyyttä yhdistyksemme hyville ja oikeille asioille.

Tukesi yhdistyksellemme on tärkeä ja olemme kiitollisia siitä. Vain kasvava taloudellinen tuki  mahdollistaa toimintamme kasvun ja kehittämisen. Toivotamme yritykset ja yhteisöt tervetulleiksi liittymään yhteisöjäseneksemme sekä mainostamaan julkaisuissamme.

Tavoitat meitä helpoiten yhdistyksemme asiakaspalvelun sähköpostin info(ät)aitoavioliitto.fi kautta sekä hallituksen jäsenet suoraan etunimi.sukunimi(ät)aitoavioliitto.fi -osoitteen kautta.

Olemme myös Facebookissa  https://www.facebook.com/avioliitto/