”Sateenkaariaktivisti valvoo täällä”

Aito avioliitto- yhdistyksellä ei ole kantaa turkistarhaukseen, maahanmuuttoon, islamiin, pillifarkkuihin, virsikirjan uudistukseen eikä moneen muuhunkaan asiaan. Nimensä mukaisesti yhdistys keskittyy avioliittoon, lasten oikeuksiin, perherakenteen merkitykseen ja sanan-ja uskonnonvapauden toteutumiseen. Nykyistä avioliittolakia kannattavilla ihmisillä sen sijaan on monenlaisia näkemyksiä eri asioista ja ymmärtääkseni demokratian hengen mukaisesti se on ihan sallittava asia. Yhdistyksen kannanotoiksi ei pidä lukea tai laskea kannanottoja, jotka eivät ole sen kannanottoja. Aika yksinkertaista.

Miksi avioliittolain säilyttämistä puoltavaa yhdistystä pyritään liittämään (epärehellisin keinoin) näin suurella innokkuudella kielteisiin mielleyhtymiin?
Mitä niin pahaa on siinä, että avioliittoa pitää naisen ja miehen välisenä liittona ja lasten parhaana kasvualustana  tai sitä, että lapsen oikeus kasvaa oman isänsä ja äitinsä hoidossa toteutuisi?Mitä niin katalaa on siinä, että uskonnonvapaus ja sananvapaus olisi olemassa myös puhuttaessa avioliitto-käsityksestä tai sukupuolesta?

Ei niissä olekaan mitään pahaa tai väärää, mutta joillekin  on kivuliasta nähdä ja kuulla  asiallista kriittistä kantaa suhteessa sukupuolineutraaliin avioliittolakiin: lokaa ja leimakirveitä heitellään, lähetellään foliohattuja ja aidon avioliiton puolesta toimivien työnantajia painostetaan ja aitoavioliittoaktiiveja mustamaalataan esimiehilleen.

Avioliittolain muutoksen kumoamista ajava kansalaisaloite menestyessään turvaa lapsen lähtökohtaisen oikeuden vanhempiinsa sekä uskonnon- ja sananvapautta. Sen menestystä toivon ja rukoilen.

Avioliitto- ja sukupuolikantani takia olen itse parhaillaan aktiivisen ja kiivaan painostuksen kohteena.Se alkoi jo vuosi sitten kesällä ja sen tavoitteena on mustamaalata minut, jotta menettäisin työni Uusi Suomen blogi- kirjoitusteni ja yhdistystoimintani takia. Lähes kaikki, mitä olen kirjoittanut sukupuolineutraalin avioliittolain kielteisistä seurauksista on pienessä mittakaavassa jo toteutunut. Jo ennen kuin laki on edes voimassa!

”Sateenkaariaktivisti valvoo täällä”- tuuli puhaltaa hyytävän kylmästi kirkon nuorisotyöntekijän toimistoon..

-Susanna Koivula 19.7.2016