Lippu korkealle ongelmista huolimatta

Elämme monin tavoin hyvin poikkeuksellista aikaa. Koronan takia monet kesän yleisötapahtumat on peruttu kokonaan tai lykätty seuraavalle vuodelle. Osa jäljellä olevien tilaisuuksien järjestäjistä on kuulolla, onko mahdollista pitää tapahtuma lykättynä elokuuhun. Koronatilanteen etenemisestä kesään tultaessa ja sen aikana ei näytä olevan varmaa tietoa, sillä vastaavasta tilanteesta ei ole aiempaa kokemusta. Yhdistyksemme on aktiivisesti mukana loppukesän ja alkusyksyn tapahtumissa mikäli tilanne maassa on parantunut niin, että tilaisuuksien järjestäjät voivat niitä järjestää. Radiotoimintamme jatkuu Koronasta huolimatta erityisin teknisin järjestelyin, jotka mahdollistavat uusien jaksojen nauhoittamisen.

Korona aiheuttaa haasteita myös yhdistyksen omien pakollisten kokouksien toteuttamistavassa, kuten sääntömääräinen vuosikokouksemme toukokuussa, jossa valitaan uusi hallitus. Tiedotamme varsinaisille jäsenille suoraan sähköpostilla tarkemmin. Varsinaiset jäsenemme ovat oikeutettuja osallistumaan vuosikokoukseen ja äänestämään siellä. Varsinainen jäsen voi halutessaan myös asettua ehdokkaaksi yhdistyksen hallitukseen. Liity siis varsinaiseksi jäseneksemme antamalla tietosi mieluiten verkkokaupassamme, jolloin jäsentietosi kirjautuvat heti. Maksaa voit verkkokaupassa joko heti tai voit valita ”maksan itse pankissa” -vaihtoehdon. Suora maksu pankissa ilman verkkokauppaan jätettyjä omia tietoja? Kyllä, mutta muistathan aina varmistaa, että kirjoitat yhteystietosi viestikenttään, jos maksat jäsenyyden pankissa ilman että olet kirjannut yhteystietojasi verkkokaupassa. Emme pysty kirjaamaan jäsenyyttä ilman yhteystietoja, samannimisiä henkilöitä on kymmenittäin Suomessa.

Kiitämme kaikkia jäseniämme ja teitä lukuisat lahjoittajat, jotka tuette meitä oma-aloitteisesti. Kaikkien teidän rohkaisevan tuen ansiosta yhdistyksemme on nyt 5 vuotta vanha, toiminta on vakiintunutta ja voimme tehdä yhdistyksemme sääntöjen mukaista työtä monin tavoin. Toivotamme uudet tukijat lämpimästi tervetulleiksi, halusit sitten osallistua lähemmin toimintaan tai tukea pelkästään taloudellisesti. Myös kiinnostuneille yritystukijoille meillä on erilaisia mahdollisuuksia osallistua, sovitaan tarkemmin sähköpostilla info(ät)aitoavioliitto.fi.

Muistathan verkkokauppamme mainostuotteet, joilla voit antaa arjessa näkyvyyttä monin tavoin aidoille asioille. Joku viisas on lausunut, että ”paha mahdollistuu, koska hyvät ovat hiljaa”. Pidetään siis oikeita ja hyviä asioita aina esillä omien mahdollisuuksiemme mukaan tai kivetkin huutavat, jos olemme hiljaa.

Terveyttä teille kaikille, varotaan virusta säilyttäen samalla usko paremmasta, osallistutaan ja pidetään yhdessä lippua korkealla tässä merkillisessä ajassamme!

Kirjoittaja on Arto Jääskeläinen

Aito avioliitto ry:n hallituksen pj.