Auto käyntiin ja liikkeelle!

 

Koronarajoituksia on purettu 15.6.2021 ja se mahdollistaa jälleen esilläolomme monenlaisissa tilaisuuksissa ulkona.  Yhdistyksemme esittelyosasto nähdään jatkossa jälleen monilla paikkakunnilla pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin. Suunnittelemme jo paikkakuntia, joille poikkeamme päiväksi tai pariksikin.  Kutsu meidät kylään poikkeamaan omaan kaupunkiisi ja olemaan esillä!  Otamme tietysti mukaan painetun materiaalin lisäksi ilmapalloja lapsille sekä käsilippuja.

Kuntavaalit ovat takanapäin. Vantaalta nähtynä iloinen asia yhdistyksemme kannalta on meihin positiivisesti suhtautuvien ehdokkaiden hyvä vaalimenestys ja toisaalta kääntäen myös se, että eräät yhdistykseemme vihamielisen vääristelevästi suhtautuneet ehdokkaat eivät päässeet läpi.  Äärimmäinen esimerkki tuosta on muuan ehdokas, jonka vaaliteemana oli kieltää yhdistyksemme teemojen esilläpito Hiekkaharjussa!  Yhdistyksemme kaikki toiminta on tietysti täysin laillista ja hyvien tapojen mukaista. Pidämme esillä yleishyödyllisen yhdistyksemme teemoja, jotka löytyvät yhdistyksemme säännöistä.  Banderollimme sekä salkolippumme ovat yhdistyksen toimipaikan yhteydessä ja yksityisellä maalla.  Joutuu väkisinkin ihmettelemään näiden vihamielisten pienryhmien ”kielletään kaikki” -ajatusta ja vilpitöntä halua estää sananvapautta.  Sanan- ja mielipiteenvapaus suojelee heidänkin oikeuttaan ilmaista mielipiteensä julkisuudessa vapaasti.

Henkilökohtaisesti pidin kuntavaaleissa 2021 esillä sinistä perhelogoa kaikessa vaalimainonnassani.  Lisäksi näkyvyyttä antoi perhelogolla ja tekstillä varustettu henkilöautoni sen sukkuloidessa ympäri Vantaata eri kaupunginosissa, kun jakelin postilaatikoihin vaalimateriaaliani tuhansia kappaleita.

Aito avioliitto -radio

Aito avioliitto -radio tulee parillisina viikkoina Radio Patmoksen kautta torstaina kello 13 ja uusinta perjantaina kello 20:30.  Alkuvuoden 2021 viimeinen jakso tulee ulos to 17.6.2021 ja pe 18.6.2021, jonka jälkeen ohjelma on kesälomatauolla. Palaamme jälleen ääneen to 12.8.2021.  Ei hätää, jos et ehtinyt kuuntelemaan suorana tuoreimpia kuulumisia, jaksoja voi kuunnella perässä Patmoksen arkistosta ilmaiseksi, kun rekisteröidyt käyttäjäksi.

Tukesi kesällä tulee tarpeeseen

Yhdistyksemme lahjoitusvarojen kertyminen on sakannut jossain määrin korona-aikana.  Nyt kun pääsemme liikkumaan ja osallistumaan maakuntatoimintaan jälleen aktiivisesti, tarvitsemme taloudellista tukeasi kulujen kattamiseen.   Voit lahjoittaa meille entiseen tapaan joko pankissa tai lahjoitusverkkokaupassamme.  Alla on tarkemmat tiedot pysyvästä rahankeräysluvastamme ja miten voi lahjoittaa.

Lupatiedot:

Rahankeräysluvan myöntäjä:  Poliisihallitus 16.9.2020.

Valtakunnallisen rahankeräysluvan numero: RA/2020/1087.

Uuden keräysjakson toimeenpanoaika:  26.09.2020 alkaen.

Toimeenpanoalue: Koko maa pois lukien Ahvenanmaa. Yhdistys toimeenpanee keräyksen itse.

Rahankeräystavoilla saadut varat käytetään Suomessa Aito avioliitto -yhdistyksen kaikkeen yleishyödylliseen toimintaan kuten tapahtumien järjestäminen ja tapahtumiin osallistuminen, julkaisu- ja tiedotustoiminta, radio-ohjelmien tuottaminen, koulutyö sekä muu kampanjointi yhdistyksen edustamien perhemyönteisten arvojen edistämiseksi, kuten yhdistyksen säännöissä tarkemmin kuvaillaan:

Yhdistyksen säännöt, 2 § toiminnan tarkoitus:
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja vahvistaa miehen ja naisen välisen avioliiton
asemaa ja merkitystä aitona, erityisenä, luonnollisena ja pysyvänä instituutiona
suomalaisessa yhteiskunnassa ja lainsäädännössä. Lisäksi yhdistyksen
tarkoituksena on edistää lapsen oikeutta tuntea sekä isänsä että äitinsä ja olla heidän
hoidettavanaan koko lapsuusaikansa mikäli mahdollista. Yhdistyksen tarkoituksena
on myös edistää lapsen terveen sukupuoli-identiteetin kehittymistä siten, että pojan
kasvua mieheksi ja tytön kasvua naiseksi tuetaan vahvistamalla sukupuolten
luontaista erilaisuutta, sekä turvaamalla lapselle myös adoptiotilanteessa perhemalli,
jossa lapsella on sekä isä että äiti.

Miten lahjoitan:

Pankissa:

Voit antaa lahjasi yhdistyksen työlle tälle tilille:

IBAN: FI93 3131 1001 6484 05

Viitenumero:   RF22 1648 4050 tai viestikenttään merkintä ”lahjoitus”.

Säännöllinen kuukausituki:  Aseta verkkopankissa ruksi kohtaan ”toistuva maksu”.

Lahjoitusverkkokaupassamme:

Meillä on myös lahjoitusverkkokauppa yksittäisiä lahjoituksia varten:

https://finance.aitoavioliitto.fi

Lahjoitusverkkokaupassa voi tehdä välittömiä lahjoituksia verkkopankki- tai luottokorttimaksuina.

 

Tukesi yhdistyksellemme on tärkeä ja olemme kiitollisia siitä. Se mahdollistaa yhdessä jäsenmaksujen ja muiden tulojemme kanssa toimintamme kasvun ja kehittämisen.

Yhdistyksemme verkkokauppa toimii kesälläkin tauotta.

 

Mukavaa kesää toivottaen,

Arto Jääskeläinen

hallituksen pj.