Katsele YouTubessa: Aito avioliitto – Mitä ja miksi? osat 1 ja 2

Aito avioliitto TV keskustelu

TV7 kanavalla nähty rautaisannos klassisen avioliiton puolesta nyt katsottavissa myös YouTubessa. Mitä on avioliitto? Miksi avioliitto on miehen ja naisen liitto? Mitä seurauksia on sukupuolineutraalilla avioliittolailla? Mitä YK:n julistuksissa oikeasti sanotaan perheestä ja avioliitosta? Studiossa keskustelemassa Avioliitto ja Perhe -kirjan kirjoittaja dosentti Juha Ahvio, Aito avioliitto ry:n puheenjohtaja Jukka Rahkonen, Lapsen ihmisoikeus -kirjan kirjoittaja professori Tapio Puolimatka. Keskustelua luotsaamassa Pasi Turunen. Katsele ja lähetä ystävillesi katsottavaksi ja rohkaise heitä osallistumaan – mikäli eivät vielä ole osallistuneet – kansalaisaloitteeseen avioliiton säilyttämiseksi miehen ja naisen liittona.

Aito avioliitto - Mitä ja miksi? osa 1

Aito avioliitto - Mitä ja miksi? osa 2

Nimienkeräys kansalaisaloitteeseen jatkuu 29.9.2015 saakka. Ohjeet ja linkit löydät osoitteesta www.aitoavioliitto.fi/kansalaisaloite.

Kirjoittaja

Aito avioliitto